TRWA: 2-3 tygodnie.
ODCHUDZA: blisko 1 kg w cugu tygodnia.
MOŻNA JĄ POWTARZAĆ: nieco ciosy w roku.
POLECANA: na rzecz jednostek dojrzałych i dorodnych.
NIEWSKAZANA DLA: dzieci, narastającej dziatw, niewiasty w brzemienności i karmiących.
WSKAZÓWKI DLA MĘŻCZYZN: być może istnieć wykorzystywana w owych samych częściach jak na przykład na rzecz świniarki. W casusie niesłychanie energicznych mężczyzny wyróżniane istnieje wtranżolenie dualnej działki podwieczorku.
SZCZEGÓLNIE BOGATA W: pełnowartościowe proteina, bakterie probiotyczne, witaminę C, a i w doniesienie i żelazo.
DZIENNA DAWKA KALORII: w przybliżeniu 1300.
PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS:
DZIEŃ 1.
ŚNIADANIE 390 kcal
Lodowica jogurtu probiotycznego, 4 łyżki muesli z plonami przypalanymi, 2 łyżeczki nasiona słonecznika, łyżeczka błahostki z bani.
II ŚNIADANIE 150 kcal
2 skibek żytniego pieczywa kruchego, 2 chude talarki sera brukowego, 2 statystyczne ogórki konserwowe, parę rzodkiewek, listowie sałat.
OBIAD 410 kcal
1/3 siatek ryżu brunatnego zamienionego z włoszczyzną, dorsz tłumiony z pomidorami, sałatka z brokułami.
PODWIECZOREK 140 kcal
Szeroki grejpfrut.
KOLACJA 180 kcal
Pierwsze lasem zalatująca.
DZIEŃ 2.
ŚNIADANIE 380 kcal
Gołoledź wiotkiego mleka, 5 łyżek płatków owsianych, 2 śliwki opalane, 2 łyżeczki ziarna sezamu.
II ŚNIADANIE 130 kcal
1/2 niskiej grahamki, 1/4 ciupy sardynek w pomidorach, 1/2 papryki, listowie cykorii.
OBIAD 420 kcal
3 ciasne ziemniaki wymienione z włoszczyzną, omlet z pieczarkami, po 150 g brukselek i fasolki szparagowej.
PODWIECZOREK 110 kcal
5 mniejszych śliwek.
KOLACJA 230 kcal
Jarzyny z jajem zasmażane.
DZIEŃ 3.
ŚNIADANIE 370 kcal
Grahamka, zapakowanie łagodnego serka miałkiego, 2 talarki rzadkiej wędlin, 1/2 papryki, 1/2 ogórka, 3 oliwki trawa.
II ŚNIADANIE 170 kcal
Obcisłe zapakowanie jogurtu probiotycznego (150 g), część melona.
OBIAD 410 kcal
1/3 siatek kasz gryczanej zamienionej z włoszczyzną, cielęcina w sosie chrzanowym, sałatka z pomidorów.
PODWIECZOREK 100 kcal
2 przeciętne agrest chiński.
KOLACJA 220 kcal
Sałatka z warzywami i łososiem.
DZIEŃ 4.
ŚNIADANIE 350 kcal
2 kromek chleba pełnoziarnistego, twarożek z papryką, szczypior, siano.
II ŚNIADANIE 150 kcal
Ograniczony kubeczek jogurtu probiotycznego (150 g), 2 mandarynki.
OBIAD 420 kcal
Żywnościowa pierwsze krem z bani.
PODWIECZOREK 140 kcal
Wąska pióropusz winogrona (200 g).
KOLACJA 230 kcal
150 g fileta z dydki indora uwarzonego na dwójce to znaczy upieczonego z zielskami, sałatka z buraczków.
DZIEŃ 5.
ŚNIADANIE 370 kcal
2 tosty pełnoziarniste, 1/2 bryłek zabiedzonego twarogu, 2 łyżki dżemu niskosłodzonego, brzoskwinia.
II ŚNIADANIE 155 kcal
Niski kubeczek kefiru probiotycznego, 1/2 banana, 1/2 agrest chiński.
OBIAD 400 kcal
1/3 torebek kasz jaglanej zmieszanej z włoszczyzną, gulasz z grochem i fasolką.
PODWIECZOREK 160 kcal
Owoc jabłoni, gruszka.
KOLACJA 220 kcal
Wątróbka z cebulką uciskaną, 300 g fasolki szparagowej uwarzonej na mgle.
DZIEŃ 6.
ŚNIADANIE 380 kcal
2 piętek pumpernikla, 2 rzadkie plastry gadzinowego sera, papryka, pomidor uprawny, 2 ogórki konserwowe.
II ŚNIADANIE 120 kcal
Niewysoki kubeczek kefiru probiotycznego, pomidor uprawny, maleńko kiełków.
OBIAD 430 kcal
1/3 siatki ryżu brunatnego (35 g - mnóstwo chudego), połączonego z posiekaną włoszczyzną, kurek gotowany z warzywami i gagatkiem.
PODWIECZOREK 130 kcal
3 agrest chiński.
KOLACJA 240 kcal
100 g fileta z mintaja uwarzonego na mgle innymi słowy upieczonego z zielskami w folii, surówka z niezapisanej kapusze.
DZIEŃ 7.
ŚNIADANIE 360 kcal
Kleik z przymusem jabłkowym.
II ŚNIADANIE 150 kcal
1/2 grahamki skorumpowanej 1/3 zapakowania luźnego serka, jądro na słabiuteńko, nieco rzodkiewek, ogórek prostoduszny.
OBIAD 460 kcal
Zapiekanka z rybą i warzywami.
PODWIECZOREK 90 kcal
2 brzoskwinie.
KOLACJA 230 kcal
Sałatka z kiełkami i ziarnami sezamu.
(maja)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz