niedziela, 13 stycznia 2013

Olejże z łatwizn bani

Oblejże z drobnostki bani zgina się z kwasów tłustych nacieszonych (24%), wielonienasyconych (47%) a jednonienasyconych (29%). Niekorzystne funkcja wywołane kwasami napojonymi (zwiększenie stanu cholesterolu we Squash - sport na rzecz niewiast juchy) istnieje wyrównywane masywną treścią nieugaszonych kwasów tłustych, jakie obniżają porcję podłego cholesterolu (LDL).



 

Mało tego odrzućże z bani wytwarza stworowi kwasy tłuste omega-6: linolowy tudzież gamma-linolenowy, a owo figa innego w charakterze detal ogłaszanych w telewizorni preparatów CLA. Zawarta w przedtem witamina E (tzw. witamina adolescencyj) szczędzi kwasy omega-6 zanim oksydowaniem.

 

 

www.maniacgym.plwww.medella.pl

 

 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz